Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá šunková pomazánka
Tvarohová bábovka s kakaem
Žampiony na grilu
Cejn na bylinkách
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Ledový salát s okurkou a mátou
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci