Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažená zmrzlina
Excelentní zážitek
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Jablková žemlovka se sněhem
Čokoládovo-tvarohový dort
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Čevapčiči po našem
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli