Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Kuřecí zeleninový špíz
Kynutá bábovka s kakaem
Hned měkké vánoční perníčky
Červená řepa po řecku
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Salát z buřtů
Salát (nejen) z černé čočky
Těstovinový salát Caprese
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki