Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šišky z bramborové kaše
Zapečená krupicová kaše
Bublanina s rybízem
Pečené brambory s cibulí
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Dort s nutelovým krémem
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Krůtí s rýžovými nudlemi
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory