Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Jednoduchá svíčková
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Zelné knedlíky
Jablečné muffiny s tvarohem
Maso na gril nebo do trouby v…
Cuketa v sýrové omáčce
Kroupový oběd (večeře)
Hanácké bifteky
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou