Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková roláda II.
Nekynutý závin
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Těstoviny se špenátem a žampiony
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Fazole s kroupami a slaninou
Banánové Margot řezy
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci