Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový oběd
Vajíčková pomazánka II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Kuskus s krabími tyčinkami
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Jednoduchá francouzská kaše
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli