Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová směs na topinky
Hrách na maďarský způsob
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Trvanlivé sušenky
Kapustové karbanátky s uzeninou
Vánoční jihočeský kuba
Cizrna na italský způsob III.
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci