Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná vepřová kýta
Zázvorový čaj II.
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Polévka z jarních cibulek
Zapékaná zelenina se sýrem
Broskvové řezy II.
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Jehněčí kotlety na bylinkách
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…