Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obalovaná česneková křidélka
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Drožďová pomazánka s pepřem
Dip z tvarohu a máty
"Tataráček" z Romadůru
Kuřecí prsa po asijsku
Koprová omáčka se žampiony
Kuře pečené na bramboráku
Carpaccio z rajčat
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka