Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Vajíčkový salát podle Šárky
Pikantní masová směs na topinky -…
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Avokádový salát
Kokosovo-tvarohová roláda
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…