Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Zelňačka s klobásou
Vajíčková pomazánka IV.
Domácí chléb pečený v troubě
Frankfurtská polévka s houbami
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Pečené kuřecí žaludky
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…