Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z čínského zelí
Bochánek, který se vždy povede
Zapečená cuketová mísa
Pomazánka s rajčetem
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Francouzské kuře II.
Babiččin falešný tatarák
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Výborné domácí Koka sušenky
Francouzské brambory podle časopisu F…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby