Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pletýnky, uzly
Dalamánky
Pomazánka z Romadúru II.
Pizza rohlíky II.
Rybízový koláč s kokosem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Panenky v parmském kabátku s…
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Boloňské špagety
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…