Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z vepřového masa
Bulharská pomazánka
Jahodové řezy IV.
Smažený tvarůžek v hermelínu
Domácí mangové chutney
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka