Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Florentský telecí řízek
Pomazánka na chlebíčky
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Batáty pečené v troubě
Bramborová frittata
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Ovesná kaše s banánem
Adžika - zeleninová pasta
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake