Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Česneková pomazánka - Ježek
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Salát z rukoly s lososem
Volské oko v chlebu
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou