Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecký gyros
Šopský salát alá Verunka
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Pampeliškový med III.
Domácí chléb pečený v troubě
Sušenky á la OREO
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Těstovinový salát s červenou řepou
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…