Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zapečené palačinky
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Mňamka z listového těsta
Dukátové buchtičky III.
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Dunajské vlny s třešněmi
Buchta Margot "píchaná"
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Plněné batáty
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros