Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Broskvový koláč z listového těsta
"Bramborák" se švestkami
Mramorová bábovka II.
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Holandské řízky s nivou
Francouzské brambory - bez vaření
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort