• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřový kebab s vínem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřový kebab s vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • paprika - sladká
    • bobkový list
    • sůl
    • 0,50
      sklenice bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Naklepanou kýtu nakrájíme na menší kostky a osmažíme dočervena na rozehřátém oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, vmícháme mouku, papriku, bobkový list a sůl. Zalijeme vínem a několika lžícemi vody a na mírném ohni dusíme doměkka.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží a salátem ze syrové zeleniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kebab v baklažánech

Kebab v baklažánech

Grilovaný kuřecí kebab

Grilovaný kuřecí kebab

Cibulačka s vínem

Cibulačka s vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iia | 28. 7. 2007 08:31

    Máte pravdu,kebab je něco jako šaslik na jehle. I tady v ŘECKU se tento název používá pro kousky masa navlečené na jehle a opékané hlavně nad uhlím. Jídlo je tureckého původu.

  • jirka | 19. 7. 2007 12:34

    Laděno,asi se ti to nepovedlo, souhlasím s Vilim a Přemkem.

  • Camal Adi | 18. 7. 2007 23:53

    nechce pani autorka zmenit nazev pokrmu? toto je nesmysl.Cestuji po arabskych zemich,kebap si davam na ulici,takze ho znam dobre. s timto receptem nema spolecneho VUBEC NIC .ani panvicku,ani maso,ani.....

  • wgt | 15. 7. 2007 22:41

    Měla sem kebab za svůj život vážně hodněkrát..přímo od Arabů..ale v ŽIVOTĚ TO NEBYLO MLETÝ!!!

  • zzzz | 14. 7. 2007 09:05

    Kebab je přeci mletý maso !!!!!

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:00

    To je normální vepřový na paprice.

  • Anonym | 10. 7. 2007 23:04

    Chutí to fajn ,ale s kebabom to spoločné veľa nemá.

  • sixkil | 29. 6. 2007 16:55

    Tak kaslete na to, jak se to jmenuje a udelejte si to, chutove je to fajn :)

  • Vili | 28. 6. 2007 16:07

    No, do kebabu tomuto receptu chybí mnoho. Jednak základní surovina by se asi muslimům moc nelíbila, kebab se totiž dělá z jehněčího, skopového nebo kuřecího masa, vepřové nejedí. No a v kebabu zpravidla nechybí koriandr a další orientální koření. A konečně – opravdu se rožní, nikoli dusí, a určitě se nepodává s bramborovou kaší, ale s ryží nebo arabským chlebem.

  • Johana K. | 27. 6. 2007 00:24

    super, až na to že vepřový kebab neexistuje. kebab je z hovězího, z vepřovýho může být jedině gyros :P

  • květa Pípalová | 23. 6. 2007 15:16

    Kebab? No to je dílo! Mohu zveřejnit recept ná mramorovou bábovku z brambor, řepy, kyselého zelí...stačí to upéct ve formě a posypat vanilkovým cukrem......dobrou chuť (ideální jako zákusek po kebabu viz výše.

  • Linda | 22. 6. 2007 17:28

    A nepodává se kebab náhodou s pitou nebo něčím takovým.. ??

  • Adriana | 22. 6. 2007 09:25

    Kebab je z mletého masa ve formě válečků napíchnutých na špejli. Tepelná úprava je opékáním nebo grilováním. Paprika do kebabu nepatří, používá se zelené koření např. tymián.

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:29

    Kebab je něco jako šašlik - opéká se, rožní se, ale určite se nedusí - a určitě se do toho nepatlá mouka

  • Monika Linková | 21. 6. 2007 22:16

    Asi tak,pravdu máte:-)

  • Přemek Holub | 21. 6. 2007 18:44

    vážení nic moc kolem kebabu to ani neletělo natož aby to mělo jeho chuť .pokud jste někdy ochutnali kebab tak si tohle už nikdy neuvaříte .děkuji za pozornost

  • Saido Rachialis | 14. 6. 2007 13:55

    Opet EXTRAWURST.Kebab typicky to islamske jidlo a s VEPROVE maso??Jmenujte to vazena kucharko jakkoliv ale Kebab??Zrejme jste hloupa.Prominte ale???

  • LF. Altmann | 14. 6. 2007 07:28

    Může to být i chutné,ale není to kebab.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kebab
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Řecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bobkový list Cibule Hladká mouka Paprika - sladká Rostlinný olej Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Buřtový salát

Buřtový salát

Fofrperník

Fofrperník

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

202
Dýňová tortila
Dýňová tortila
77
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
52
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
50
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
40
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Strach o světově známého režiséra Coppolu: Podstoupil operaci srdce!

Strach o světově známého režiséra Coppolu: Podstoupil operaci srdce!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact