• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřový kebab s vínem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřový kebab s vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • paprika - sladká
    • bobkový list
    • sůl
    • 0,50
      sklenice bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Naklepanou kýtu nakrájíme na menší kostky a osmažíme dočervena na rozehřátém oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, vmícháme mouku, papriku, bobkový list a sůl. Zalijeme vínem a několika lžícemi vody a na mírném ohni dusíme doměkka.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží a salátem ze syrové zeleniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kebab v baklažánech

Kebab v baklažánech

Grilovaný kuřecí kebab

Grilovaný kuřecí kebab

Cibulačka s vínem

Cibulačka s vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iia | 28. 7. 2007 08:31

    Máte pravdu,kebab je něco jako šaslik na jehle. I tady v ŘECKU se tento název používá pro kousky masa navlečené na jehle a opékané hlavně nad uhlím. Jídlo je tureckého původu.

  • jirka | 19. 7. 2007 12:34

    Laděno,asi se ti to nepovedlo, souhlasím s Vilim a Přemkem.

  • Camal Adi | 18. 7. 2007 23:53

    nechce pani autorka zmenit nazev pokrmu? toto je nesmysl.Cestuji po arabskych zemich,kebap si davam na ulici,takze ho znam dobre. s timto receptem nema spolecneho VUBEC NIC .ani panvicku,ani maso,ani.....

  • wgt | 15. 7. 2007 22:41

    Měla sem kebab za svůj život vážně hodněkrát..přímo od Arabů..ale v ŽIVOTĚ TO NEBYLO MLETÝ!!!

  • zzzz | 14. 7. 2007 09:05

    Kebab je přeci mletý maso !!!!!

  • Anonym | 12. 7. 2007 14:00

    To je normální vepřový na paprice.

  • Anonym | 10. 7. 2007 23:04

    Chutí to fajn ,ale s kebabom to spoločné veľa nemá.

  • sixkil | 29. 6. 2007 16:55

    Tak kaslete na to, jak se to jmenuje a udelejte si to, chutove je to fajn :)

  • Vili | 28. 6. 2007 16:07

    No, do kebabu tomuto receptu chybí mnoho. Jednak základní surovina by se asi muslimům moc nelíbila, kebab se totiž dělá z jehněčího, skopového nebo kuřecího masa, vepřové nejedí. No a v kebabu zpravidla nechybí koriandr a další orientální koření. A konečně – opravdu se rožní, nikoli dusí, a určitě se nepodává s bramborovou kaší, ale s ryží nebo arabským chlebem.

  • Johana K. | 27. 6. 2007 00:24

    super, až na to že vepřový kebab neexistuje. kebab je z hovězího, z vepřovýho může být jedině gyros :P

  • květa Pípalová | 23. 6. 2007 15:16

    Kebab? No to je dílo! Mohu zveřejnit recept ná mramorovou bábovku z brambor, řepy, kyselého zelí...stačí to upéct ve formě a posypat vanilkovým cukrem......dobrou chuť (ideální jako zákusek po kebabu viz výše.

  • Linda | 22. 6. 2007 17:28

    A nepodává se kebab náhodou s pitou nebo něčím takovým.. ??

  • Adriana | 22. 6. 2007 09:25

    Kebab je z mletého masa ve formě válečků napíchnutých na špejli. Tepelná úprava je opékáním nebo grilováním. Paprika do kebabu nepatří, používá se zelené koření např. tymián.

  • Anonym | 21. 6. 2007 23:29

    Kebab je něco jako šašlik - opéká se, rožní se, ale určite se nedusí - a určitě se do toho nepatlá mouka

  • Monika Linková | 21. 6. 2007 22:16

    Asi tak,pravdu máte:-)

  • Přemek Holub | 21. 6. 2007 18:44

    vážení nic moc kolem kebabu to ani neletělo natož aby to mělo jeho chuť .pokud jste někdy ochutnali kebab tak si tohle už nikdy neuvaříte .děkuji za pozornost

  • Saido Rachialis | 14. 6. 2007 13:55

    Opet EXTRAWURST.Kebab typicky to islamske jidlo a s VEPROVE maso??Jmenujte to vazena kucharko jakkoliv ale Kebab??Zrejme jste hloupa.Prominte ale???

  • LF. Altmann | 14. 6. 2007 07:28

    Může to být i chutné,ale není to kebab.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kebab
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Řecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bobkový list Cibule Hladká mouka Paprika - sladká Rostlinný olej Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Turecký med

Turecký med

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Pribináček

Pribináček

Esíčka

Esíčka

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

49
Rybí polévka s rajčaty
Rybí polévka s rajčaty
47
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
33
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
27
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
23
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Vepřový kebab s vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact