Nejdříve si oloupeme a nakrájíme cibuli, vepřové maso pokrájíme na kostky. V kastrolu si rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme. Poté k ní přidáme maso a také orestujeme. Osolíme, přidáme chilli koření, zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání vodou do měkka. Cibule by měla udělat hustý sosík.
2
Podáváme s chlebem nebo s topinkami, ale v tom případě pozor na česnek, aby nepřebil chuť guláše.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|1. 2. 2017 12:28
Zdravím Guláš se povedl ,jinak ten česnek se nedává do guláše ale na topinku,a vodu dle potřeby ale to už poznáte ,nesmí to byt zase u topené,a s kečupem taky opatrně. 8-) 8-) 8-)
Dobrž podvečer,četl jsem a dočetl,a co třeba takhle váha surovin,vidim jí pouze jen u cibule a masa a zbytek koření?aby věděl kolik má člověk dát na váhu toho masa a té cibule?prosím o dopsání pokud se na tuto stránku vůbec někdy ještě podíváte.Děkuji.
Baruch
|6. 3. 2014 10:29
fuj, tyhle mimibazarovy recepty by se sem nemely smet davat.
pri pasazi "...zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání" se mi udelalo krapet nevolno...
proc tedy se trapit s upravou masa? kupte si v akci veprovou konzervu, ohrejte ji v kecupu s trochou susene mlete cibule a uplne stejny blivajz je na svete...
Gourmet57
|17. 2. 2014 22:35
Guláš z kečupu? Chce se mi zvracet už když to čtu :-$