• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové závitky v římském hrnci

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové závitky v římském hrnci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 2
      ks paprikové klobásy
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kg brambory
    • 5
      stroužek česnek
    • mletá paprika
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      tatra

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
2
Zavineme spíchneme párátky.
3
Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku.
4
Promícháme a posypeme mletou paprikou.
5
Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct.
6
Pečeme asi na 200 °C asi 1,5 hodiny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Zapékané brambory s masem v římském…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miloš | 27. 1. 2008 13:10

    Já dávám také 33% smetanu, má to rozhodně lepší chuť

  • Anonym | 18. 2. 2007 09:52

    Hano,pokud vaříte,tak snad chápete,že normální mléko ,byť s názvem Tatra by tomu moc nepomohlo.Já dávám místo Tatra mléka klasickou šlehačku-33%

  • Jana H. | 12. 2. 2007 16:26

    Paní Hano, dávala jsem v krabičce, ale je to určite 250 ml, je pouze 4% kondenzované mléko, ale lepší je v plechovce víceprocentní. Já se snažím dávat méně procentní , ale s Tatrou je to ještě lepší.Kdybych neměla strach, že mi to přeteče, dala bych určite alespoň 1,5 plechovky. Mám velký římský hrnec a vařila jsem to pro 4 osoby, tak aby brambory ještě zbyly. Máme je rádi i potom bez masa.Můžete dát i pálovou papriku, pokud ji snášíte. I toho česneku může být víc, ale záleží na vás. Vlastně si to můžete celé přizpůsobit svým chuťovým buňkám. Ať chutná. Jana H.

  • Hana Rožníčková | 12. 2. 2007 08:51

    Jano, myslíte Tatra mléko v malé krabičce nebo v plechovce nebo klasické 1 litrové v krabici?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Paprikové klobásy Pepř mletý Petrželka Sůl Tatra Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulová polévka se sýrem

Cibulová polévka se sýrem

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Jablečný závin

Jablečný závin

Cottage na sladko

Cottage na sladko

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Okurkové smoothie

Okurkové smoothie

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

44
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
44
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
34
Čertovský mls
Čertovský mls
32
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
32
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo…
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact