• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové závitky v římském hrnci

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové závitky v římském hrnci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 2
      ks paprikové klobásy
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kg brambory
    • 5
      stroužek česnek
    • mletá paprika
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      tatra

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
2
Zavineme spíchneme párátky.
3
Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku.
4
Promícháme a posypeme mletou paprikou.
5
Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct.
6
Pečeme asi na 200 °C asi 1,5 hodiny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Zapékané brambory s masem v římském…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miloš | 27. 1. 2008 13:10

    Já dávám také 33% smetanu, má to rozhodně lepší chuť

  • Anonym | 18. 2. 2007 09:52

    Hano,pokud vaříte,tak snad chápete,že normální mléko ,byť s názvem Tatra by tomu moc nepomohlo.Já dávám místo Tatra mléka klasickou šlehačku-33%

  • Jana H. | 12. 2. 2007 16:26

    Paní Hano, dávala jsem v krabičce, ale je to určite 250 ml, je pouze 4% kondenzované mléko, ale lepší je v plechovce víceprocentní. Já se snažím dávat méně procentní , ale s Tatrou je to ještě lepší.Kdybych neměla strach, že mi to přeteče, dala bych určite alespoň 1,5 plechovky. Mám velký římský hrnec a vařila jsem to pro 4 osoby, tak aby brambory ještě zbyly. Máme je rádi i potom bez masa.Můžete dát i pálovou papriku, pokud ji snášíte. I toho česneku může být víc, ale záleží na vás. Vlastně si to můžete celé přizpůsobit svým chuťovým buňkám. Ať chutná. Jana H.

  • Hana Rožníčková | 12. 2. 2007 08:51

    Jano, myslíte Tatra mléko v malé krabičce nebo v plechovce nebo klasické 1 litrové v krabici?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hořčice Mletá paprika Nakládané okurky Paprikové klobásy Pepř mletý Petrželka Sůl Tatra Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Vinná klobása v trojobalu

Vinná klobása v trojobalu

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Janina křenová omáčka s hrníčkovými knedlíky z mikrovlnky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

23
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
19
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky na smetaně
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřové závitky plněné sýrem
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar
Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo…
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
Vepřovo-drůbeží roláda se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Vepřové závitky v římském hrnci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact