Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miloš
|27. 1. 2008 13:10
Já dávám také 33% smetanu, má to rozhodně lepší chuť
Anonym
|18. 2. 2007 09:52
Hano,pokud vaříte,tak snad chápete,že normální mléko ,byť s názvem Tatra by tomu moc nepomohlo.Já dávám místo Tatra mléka klasickou šlehačku-33%
Jana H.
|12. 2. 2007 16:26
Paní Hano, dávala jsem v krabičce, ale je to určite 250 ml, je pouze 4% kondenzované mléko, ale lepší je v plechovce víceprocentní. Já se snažím dávat méně procentní , ale s Tatrou je to ještě lepší.Kdybych neměla strach, že mi to přeteče, dala bych určite alespoň 1,5 plechovky. Mám velký římský hrnec a vařila jsem to pro 4 osoby, tak aby brambory ještě zbyly. Máme je rádi i potom bez masa.Můžete dát i pálovou papriku, pokud ji snášíte. I toho česneku může být víc, ale záleží na vás. Vlastně si to můžete celé přizpůsobit svým chuťovým buňkám. Ať chutná. Jana H.
Hana Rožníčková
|12. 2. 2007 08:51
Jano, myslíte Tatra mléko v malé krabičce nebo v plechovce nebo klasické 1 litrové v krabici?