Do pekáče dáme alobal, který potřeme olejem. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané brambory, anglickou slaninu, papriky, cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Alobal poklademe polovinou brambor a osolíme, na to dáme polovinu anglické slaniny, cibule, paprik a česneku. Pak rozložíme maso. Pak zase anglickou, cibuli, papriky a česnek. Potom zase brambory, které osolíme. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme 2 hodiny.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lena
|5. 11. 2006 11:06
Dají se dělat jednotlivé porce a vynechat tak něco,co někdo nemá rád.
Jana Pátková
|3. 11. 2006 11:21
Také maso dělám tak, ale přímo v alobale, a přidávám podle , co mám v lednici, někdy kyselé zelí, klobásu - nebo uzený kabanos, ono se dá prakticky přidat vše - co nám zůstalo. Dietně to dělám třeba s brokolicí, rajčetem - ale to už je jenom kuřecí, nebo filé.Jo a ještě dávám třeba kus měkkého sýru na porci - mým chlapům to chutná.