Srdce dáme vařit cca na hodinu. Osmahneme cibulku, česnek, slaninu a poté zalijeme vodou. Vložíme kostku bujonu a nakrájené srdce na menší kousky. Přidáme worchester, ústřicovou omáčku, pepř, kozí rohy, žampiony, osolíme a necháme tak 30 minut povařit.
2
Zahustíme tmavou jíškou nebo moukou. Podáváme s rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|13. 2. 2017 12:32
Výborný, jen místo masoxu jsem použil vývar z těch srdcí (vařeno s bobkovým listem, novým kořením a pepřem). A místo zahuštění moukou jsem použil zakysanou smetanu.
hanka
|25. 1. 2015 19:45
Jen pro info v ingrediencích jsou uvedena vepřová játra nemá tam být vepřové srdce? :-\