• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové s pepřovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové s pepřovou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 96
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové s pepřovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g vepřové maso : kotlety, krkovice, plec nebo kýta, cca
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej nebo sádlo
    • 150
      ml smetana ke šlehání 100 -

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso zvolíme dle vlastní chuti. Maso dle druhu buď pokrájíme na plátky (ty naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se teplem nekroutily) nebo na kostky či nudličky. Pokud máme rádi plátky s kostí, můžeme použít krkovici či kotletu s kostí. Připravené maso osolíme a opepříme. Pepř můžeme použít i hrubě mletý či barevný a nemusíme s ním šetřit, protože recept je o pepři.
2
Na rozpálené pánvi s trochou oleje nebo sádla osmažíme zprudka připravené maso ze všech stran dozlatova, nemícháme příliš často. Plátky otáčíme jen jednou, až po osmažení, nepícháme do nich vidličkou. v
3
Po osmažení maso uložíme v teple a doděláme omáčku.
4
Do pánve s výpekem nalijeme smetanu, kterou vařením zredukujeme na požadovanou hustotu. Během vaření jí ještě dochutíme pepřem, můžeme přidat i pár kuliček sterilovaného pepře, osolíme dle chuti nebo přidáme pár kapek sojové omáčky.
5
Pokud chceme více omáčky, můžeme nejprve výpek zaprášit lžičkou hladké mouky, kterou necháme zpěnit (jíška), zalijeme smetanou dle potřeby a dobře promícháme. Redukovat (vyvařovat) už není nutné, stačí nechat probublat a omáčky budeme mít více. Ochutíme stejným způsobem jako předtím, pepřem mletým, případně sterilovaným, solí.
6
Plátky masa podáváme s bramborovou přílohou a smetanovo-pepřovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Veprove medajlonky s horcicno…

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Vepřové
Z mléka / sýra Zálivky a omáčky Vepřové Steaky Oběd Večeře Smažení Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Smažená hlíva

Smažená hlíva

Azu po česku

Azu po česku

Utajená česneková krkovička

Utajená česneková krkovička

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
17
Čočka na kyselo po našem
Čočka na kyselo po našem
16
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a česnekovými…
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými…
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Vepřové se smetanou a houbami s rýží
Vepřové se smetanou a houbami s rýží
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Vepřové s pepřovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact