• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřová krkovice bez kosti
    • sádlo nebo špek
    • 1
      ks cibule velká
    • 250
      g kedlubna
    • 250
      g česnekové výhonky
    • snítka tymiánu
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby
    • jíška dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Plátky libové krkovice po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. Naklepávat není nutné. Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na sádle nebo jemně pokrájeném špeku lehce dozlatova. Osmaženou cibuli dáme vařečkou ke straně kastrolu a přidáme osmažit z obou stran plátky krkovice s větší snítkou tymiánu. Podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka, pod poklicí a na mírném ohni.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Očištěné kedlubny a česnekové výhonky pokrájíme. Kedlubny na menší kostky nebo hranolky a výhonky na kratší díly. Kedlubny přisypeme k masu a dusíme asi 4-5 minut, pak přisypeme česnekové výhonky a dusíme další 2-3 minuty. Omáčku dle potřeby zahustíme jíškou (nebo záklechtkou), krátce provaříme, dochutíme solí a pepřem dle chuti a vyndáme snítku z vyvařeného tymiánu.
3
Podáváme s bramborovou přílohou, těstovinami, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem

Vepřové výpečky s bramboráčky a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Jíška Kedlubna Pepř mletý Sádlo Snítka tymiánu Sůl Vepřová krkovice Vývar

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

191
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
31
Houbové lívance
Houbové lívance
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…
19
Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech
Smažené vepřové kousky s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz 18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Vepřové s fenyklem
Vepřové s fenyklem
Vepřové s hruškou a Hermelínem
Vepřové s hruškou a Hermelínem
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými…
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact