Maso pokrájíme na plátky a vložíme do rozpáleného oleje a spolu s cibulí osmahneme. Přidáme hříbky nakrájené na plátky, pepř, kmín, masox a podlejeme vodou. Dusíme asi 30 minut. Když je maso měkké, přidáme rajský protlak a smetanu. Zahustíme vodou s trochou mouky, přidáme lžičku majoránky a ještě asi 10 minut povaříme.
2
Vhodnou přílohou je rýže nebo těstoviny (špagety nebo vrtulky).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Kutačová
|4. 9. 2006 19:52
Ali,zase jsem byla prozrazena..o))Hříbky byly-sice ne tolik,kolik bych si přála,ale na nějaké dobrotky zbylo:o)Celou dobu jsem chodila po lese a číhala na hříbečky,slibovala polívečky,omáčky a masíčko.No,asi na některé hříbečky to neplatilo a maskvaly se víc než dobře.Udělala jsem klasickou hřibovou omáčku se smetanou a pak kus vepř. masíčka s touto voňavoučkou směsí..o))))
Airan
|4. 9. 2006 16:31
Byl, a urcite nasel:-) Recept je dobry a jednoduchy, neco podobneho delam, doporucuji!