Na orestovanou cibulku vložíme maso, které také mírně orestujeme. Poté dáme asi 2-3 stroužky lisovaného česneku, na kostičky nakrájenou zelenou i červenou papriku, sůl, trochu pepře, kari, drceného kmínu a podlijeme vodou. Necháme dusit, dokud není maso měkké. Poté přidáme hrst nasekaných oříšků nebo mandlí a na kousky nakrájený okapaný ananasový kompot a necháme prohřát.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Romana Dubicka
|20. 1. 2007 13:25
Recept jsem vyzkoušela a je to moc dobré akorád jsem to nepodlívala vodou ale šťávou z ananasu a nedávala jsem tam ty papriky.
Anonym
|30. 10. 2006 21:50
Zkusili jste někdy cca 1 cm silný plátek šunky, na to položit asi stejně silný plátek SYROVÉHO ananasu, případně navrch ještě tenký plátek tvrdého sýra a to vše osmahnout na pánvi pod pokličkou?