Maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v žloutcích rozmíchaných s mlékem, ve strouhance a nakonec ve sněhu z bílků. Pomalu smažíme v horkém tuku. Takto obalené řízky jsou šťavnatější než klasicky obalené a pěkně narostou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eliška
|8. 3. 2014 10:23
To není těstíčko! Obaluje se to klasický trojobal na řízky, navíc vyšlehaném bílku. :-)
Eliška
|28. 1. 2014 10:41
Řízky jsou moc výborné, všem doporučuji :-)
jaja
|27. 2. 2011 12:06
přidala bych do těstíčka pokrájenou šunku a pažitku,zvýrazní to chut pokrmu.
Tereza Jarčušková
|31. 7. 2006 12:19
Môžete to smažiť tak ako ste zvyklá smažiť rezne, teda aj vo friťáku, ak takto robievate.
Eva
|25. 7. 2006 10:57
Pro jistotu se zeptám - ve friťáku to smažit asi nejde, že?
jana ponáhlá
|25. 7. 2006 09:28
Tento recept mohu jen doporučit k vyzkoušení. Poprvé jsem jedla takto připravené řízky na své svadbě - zítra tomu bude 32 let - a byli vynikající už tehdy. Dnes tomu není jinak.Dávám za 1.