Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém oleji. Na dno pekáče potřené máslem naskládáme osmažené plátky masa, zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Podáváme s brambory nebo hranolky a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milada
|7. 8. 2011 11:20
Dnes jsem vařila tento recept a je perfektní.Jen jsem si ho trochu vylepšila a do těstíčka jsem přidala česnek a lžící kremžské horčice a je to fakt dobrý.Děkuji za skvělej typ! ;-)
Anonym
|23. 1. 2011 11:16
Na obalování kuřecích můžete použít to stejné co na vepřové tudíž tohle.. :-) :-) :-P ;-)
Anonym
|23. 1. 2011 11:15
Moc mi to chutnalo je to ňamka.. :-P :-P Jenom ještě masíčko kořením než ho dám do těstíčka.. ;-)
sax sax
|2. 4. 2007 18:48
Potřeboval bych radu....Jaké těstíčko je nejlepší na obalování kuřecích řízků??????????Ď
Eva O.
|2. 4. 2007 06:53
Včera jsme měli tyto řízky k obědu. Dělali jsme je z kuřecího masa a s bramborovou kaší a zeleninou to nemělo chybu.
Zdenka Kl.
|8. 12. 2005 12:57
No právě to vytvářím, zatím to vypadá skvěle po ATESTU dám vědět.
Anonym
|20. 2. 2004 10:53
Máme ještě v lednici kytu. asi 4 platky.Musi se koupit syr, nebo ani ne, je v lednici ještě eidam na smažení.