• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové řízky v bramboráku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové řízky v bramboráku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové řízky v bramboráku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 750
      g brambory
    • 4
      stroužek česnek
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • rostlinný olej na smažení
    • 3
      ks paprika zelená, červená a žlutá
    • 1
      hrst olivy
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      ks mandarinky může být i kompot
    • 1
      plechovka ananasový kompot

Postup přípravy receptu

1
Z nastrouhaných brambor slejeme přebytečnou vodu, přidáme sůl a rozetřený česnek (obojí dle chuti), vajíčka a polohrubou mouku a dobře rozmícháme. V této směsi pak obalujeme naklepané, posolené a několika kapkami worchestrové omáčky okořeněné kotletky (je dobré je nechat před obalováním v ledničce 1 hod proležet, naskládané na sobě). Smažíme na dobře rozpáleném oleji. Pokud bude málo rozpálený, budou se chytat na pánvičku. Dopředu si připravíme na kolečka nakrájené barevné papriky, jimiž ozdobíme kolem dokola mělký talíř. Do každého kolečka umístíme jinou zeleninu nebo ovoce tak, aby kontrastovala s barvou papriky (jemně struhanou mrkev, olivy...). Doprostřed pak položíme do zlatova osmažený řízek. Jí se to i očima.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky v bramboráku

Karbanátky v bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kuře na bramboráku

Kuře na bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vavřinec | 22. 1. 2016 12:01

    Nemusite se bat, ze vam maso zustane nedodelane. Muzete pouzit i kureci, kruti, nebo do testicka zabalit hermelin(rozkrojit podelne na dve1/2), nevytece. Delam to u nas v restauraci denne a lidem to moc chutna.

  • Vavřinec | 22. 1. 2016 12:00

    Nemusite se bat, ze vam maso zustane nedodelane. Muzete pouzit i kureci, kruti, nebo do testicka zabalit hermelin(rozkrojit podelne na dve1/2), nevytece. Delam to u nas v restauraci denne a lidem to moc chutna.

  • Martin | 9. 1. 2016 12:13

    Dobrý recept, žena mě za oběd odměnila sladkým polibkem :-)

  • kofina | 26. 1. 2013 10:48

    Pane bože :-X

  • Ján | 8. 2. 2012 17:16

    Nie je "Worchestrová omáčka" ale "Worcestrová omáčka".

  • Aryapavel | 30. 10. 2010 13:15

    Přidal jsem do nich jednu papričku jalapeño. K tomu salát z rukoly, pórku a nakládaných baby kukuřiček. Byl to excelentní oběd.

  • Jiří Šara | 3. 5. 2010 18:47

    Jen maso obalit v mouce a jinak je to vynikající..

  • Aneta Spěváková | 4. 11. 2008 12:51

    Pokud maso v bramboráku smažíte na mírném ohni, tak se bez problémů dodělá

  • lenča | 22. 4. 2007 19:39

    Recept je opravdu moc skvělý.Souhlasím s AS,jistější je orestovat maso samostatně a poté s bramborovým těstem dodělat.

  • petula | 16. 2. 2007 19:21

    me napred zarazilo ze to pise "chlap" a ze nam zenskym do toho "keca" ale pane Karle uplne jste me okouzlil tou paprikou a kontrastujicim ovocem nebo zeleninou! To musi byt nadhera a jak rikate Ji se i ocima. Dnes to bude na veceri, diky :o)))

  • Hana Janů | 15. 2. 2006 11:49

    Opravdu moc dobré, dělala jsem ne z hotlet, ale z kuřecích řízků

  • Marti | 15. 2. 2006 03:14

    Maso jsem naklepala opravdu dobre a smazila jsem na mirnejsim ohni ne primo prudkem plameni a brambory byly do zlatova a maso hotove.Mnamka

  • as | 14. 12. 2005 08:49

    Tento recept dělám často, jen ze stejných důvodů jako uvedl anonym, maso den předem naložím do oleje a marinády od Avokáda a druhý den samostatně orestuji. Pak dám na pánev bramborákové těsto a na něj položím orestované maso a nahoru dám vrstvu těsta. Osmažím po obou stranách. Musím se přiznat, že jsem zatím neměla odvahu zkoušet to jinak.

  • Tereza Jarčušková | 13. 12. 2005 13:03

    Nebojte sa, recept je dobrý a rezeň vynikajúci. U nás ho dostanete pomaly v každej reštaurácii. Pečiete z oboch strán a bravčové mäso je hotové raz-dva. Je to super bašta.

  • Anonym | 13. 12. 2005 12:56

    Jen se vam obavam, ze pri tomto potupu zustane bud maso syrove, nebo bude muset - aby se tomu zabranilo - byt bramborak cerny jak bota...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Brambory Česnek Mandarinky Mrkev Olivy Paprika Polohrubá mouka Rostlinný olej Sůl Vejce Vepřové kotlety Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Jablečný koláč s tvarohem

Jablečný koláč s tvarohem

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Kuře „65“

Kuře „65“

Okurkovo-špenátové smoothie

Okurkovo-špenátové smoothie

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

205
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
16
Plněné kynuté knedlíky
Plněné kynuté knedlíky
16
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Vepřové řízky v bramboráku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact