• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové ragú nadivoko

autor: Lipiček
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové ragú nadivoko
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová plec
    • 50
      g sádlo
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      plátek celer
    • 10
      ks pepř mletý
    • 10
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1,50
      lžíce hladká mouka
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nadrobno nakrájíme. Na tuku nejdříve osmahneme kořenovou zeleninu, poté přidáme cibuli a po chvíli vmícháme maso, které opečeme ze všech stran. Jakmile je maso osmahnuté, podlijeme ho třetinou vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Před dokončením přidáme do směsi kečup a mouku a dusíme do úplného změknutí. Nakonec vlijeme zbytek vína a prohřejeme.
2
Podávejte s knedlíkem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nadivoko

Kuře nadivoko

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 2. 5. 2013 16:33

    plátek celeru bych ještě pochopila, ale vína 2 lahve, skleničky nebo kbelíky? :'( :'(

  • sysel | 13. 10. 2011 13:43

    moooc dobré, dávám jedna :)

  • Irena * | 23. 5. 2010 12:11

    Ragú jsem nikdy nedělala, ale jelikož mě tento způsob zaujal ze všech nejvíc rouhodla jsem se vyzkoušet. Jen mě zarazilo, že zde není uvedena sůl. Přidala jsem tedy 1 kostku masoxu, doufám, že jsem to tím nezkazila, ale chuťově to není špatné. Uvidím, co řekne rodina. Místo kečupu jsme tak é přidala brusinky.

  • Aneta Perníková | 25. 4. 2010 11:14

    Dělala jsem už několikrát a vždy jsem sklidila velký úspěch. Děkuji Milanovi za nápad s brusinkami, do takové dobroty je mi líto přidávat kečup. Opravdu mňamka.

  • Aneta Perníková | 12. 9. 2009 11:52

    Děkuji Milanovi L. za perfektní nápad s brusinkami, kečup jsem vůbec nedávala, do této delikatesy se ingredience jako kečup určitě nehodí. Vařili jsme na oslavu narozenin jako rautovou pochoutku a všichni byli nadšení.

  • Milan Lučan | 2. 11. 2008 19:45

    Vylepsil jsem to pridanim tri barev kapie a porku, vino jsem pouzil hodne kvalitni, a ve finale jsem pridal lzicku brusinek :-) parada

  • Alena | 16. 2. 2006 11:29

    Připomíná to burgundský guláš. Ale vyzkouším, vypadá to vynikajícně!!!!

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 11:00

    Toto dělávám.Jen nedávám kečup .Je to výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Cibule Hladká mouka Kečup - jemný Mrkev Nové koření Pepř mletý Petržel Sádlo Tymián Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Čebureky

Čebureky

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Smetanový dortík

Smetanový dortík

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Bramborové placičky se špenátem

Bramborové placičky se špenátem

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Houbový guláš
Houbový guláš
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík
Nakládaný králík se…
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
20
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact