• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové ragú nadivoko

autor: Lipiček
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové ragú nadivoko
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová plec
    • 50
      g sádlo
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      plátek celer
    • 10
      ks pepř mletý
    • 10
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1,50
      lžíce hladká mouka
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nadrobno nakrájíme. Na tuku nejdříve osmahneme kořenovou zeleninu, poté přidáme cibuli a po chvíli vmícháme maso, které opečeme ze všech stran. Jakmile je maso osmahnuté, podlijeme ho třetinou vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Před dokončením přidáme do směsi kečup a mouku a dusíme do úplného změknutí. Nakonec vlijeme zbytek vína a prohřejeme.
2
Podávejte s knedlíkem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nadivoko

Kuře nadivoko

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 2. 5. 2013 16:33

    plátek celeru bych ještě pochopila, ale vína 2 lahve, skleničky nebo kbelíky? :'( :'(

  • sysel | 13. 10. 2011 13:43

    moooc dobré, dávám jedna :)

  • Irena * | 23. 5. 2010 12:11

    Ragú jsem nikdy nedělala, ale jelikož mě tento způsob zaujal ze všech nejvíc rouhodla jsem se vyzkoušet. Jen mě zarazilo, že zde není uvedena sůl. Přidala jsem tedy 1 kostku masoxu, doufám, že jsem to tím nezkazila, ale chuťově to není špatné. Uvidím, co řekne rodina. Místo kečupu jsme tak é přidala brusinky.

  • Aneta Perníková | 25. 4. 2010 11:14

    Dělala jsem už několikrát a vždy jsem sklidila velký úspěch. Děkuji Milanovi za nápad s brusinkami, do takové dobroty je mi líto přidávat kečup. Opravdu mňamka.

  • Aneta Perníková | 12. 9. 2009 11:52

    Děkuji Milanovi L. za perfektní nápad s brusinkami, kečup jsem vůbec nedávala, do této delikatesy se ingredience jako kečup určitě nehodí. Vařili jsme na oslavu narozenin jako rautovou pochoutku a všichni byli nadšení.

  • Milan Lučan | 2. 11. 2008 19:45

    Vylepsil jsem to pridanim tri barev kapie a porku, vino jsem pouzil hodne kvalitni, a ve finale jsem pridal lzicku brusinek :-) parada

  • Alena | 16. 2. 2006 11:29

    Připomíná to burgundský guláš. Ale vyzkouším, vypadá to vynikajícně!!!!

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 11:00

    Toto dělávám.Jen nedávám kečup .Je to výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Cibule Hladká mouka Kečup - jemný Mrkev Nové koření Pepř mletý Petržel Sádlo Tymián Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

97
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
46
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
41
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže
36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Ricottový koláč s malinami a ostružinami
Ricottový koláč s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Vepřové ragú nadivoko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact