• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      plátek vepřová krkovice nebo kotleta,
    • sůl
    • pepř mletý
    • sladká paprika
    • drcený kmín
    • sádlo nebo olej
  • dále:
    • 600
      g kysané zelí okapané, cca
    • 80
      g rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek nejméně
    • 200
      g uzené maso - rolka, plec, maso z žeber...
    • sůl - pozor na slanost uzeného masa
    • 1
      lžíce cukr krupice cca plná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou s kmínem a dáme do remosky o průměru cca 24 cm, vymazané olejem nebo sádlem.
2
Okapané zelí dáme do mísy, přidáme nasekaný česnek (tím nešetříme, klidně celou menší paličku), protlak, pokrájené uzené maso, cukr a sůl. Vše promícháme a nasypeme na plátky masa, remosku zaklopíme, zapneme a pečeme cca 40-45 minut.

RADA: Proč si občas dopřát sádlo

3
Podlévat zprvu není nutné, cukr nám zajistí to, že zelí pustí dost šťávy. Podlévat budeme dle potřeby až po 45 minutách, a to dle potřeby, až budeme kontrolovat měkkost masa pro další dobu pečení a případné podlití. Doba dopékání záleží na tloušťce plátků masa, cca dalších 25-35 minut.
4
Podáváme s noky a knedlíky dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špízy pečené na bramborách (i z remosky)

Špízy pečené na bramborách (i z…

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr krupice Drcený kmín Kysané zelí Pepř mletý Rajský protlak Sádlo Sladká paprika Sůl Uzené maso Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Tvarohové placky

Tvarohové placky

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

70
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O…
66
Kaštanové housky
Kaštanové housky
65
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
64
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
37
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Rychlá a bezkonkurenční…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové po kremžsku
Vepřové po kremžsku
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Vepřové pod zelím pečené - z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact