Hovězí nebo vepřové maso na leču
Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Závin z listového těsta se špenátem
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Červená řepa po řecku
Bábovka "perníková"
Bramborové placky s povidly a mákem
Řízky v ovesných vločkách
Karamelový koláč
Domácí kulajda
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi