Hovězí nebo vepřové maso na leču
Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Strouhaný koláč
Smažené houskové knedlíky
Hrníčková buchta
Cuketová kostka s čokoládou
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Křenová omáčka s jazykem
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory