Hovězí nebo vepřové maso na leču
Vepřové s kapustičkami
Trhané vepřové
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Florentský telecí řízek
Sýrová roláda II.
Tatarská pomazánka na topinky
Játrové knedlíčky
Margot dort - lehoučký
Dalamánky z chlebové mouky
Bramborová buchta slaná
Výborné mandarinkové řezy
Portobello s nivou a šunkou
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi