Hovězí nebo vepřové maso na leču
Trhané vepřové
Vepřové s kapustičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sójová omácka v údenárstve je predsa len trochu prehnaná korenina na dochucovanie nasich jedál. Inác recept nemá chybu.
Ženevské řezy
Rybí polévka II.
Dvoubarevné jablkové řezy
Šlehačková roláda II.
Jahodová Pavlova
Italská rybí polévka „caciucco“
Jahodový dort s tvarohem a želé
Krémová houbová polévka
Smaženka s restovanou zeleninou
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros