RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži
Vepřové plátky pana nadlesního
Plněné vepřové plátky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)
no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D
Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)
Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)
I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.
Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.
Výborné! Moc nám chutnalo.
Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré
Je to opravdu mnamka moc chválím
Výborné, zajímavá nasládlá chuť.
Bavorské vdolečky II.
Květákový nákyp
Jarní ředkvičková pochoutka
Club Sandwich
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Květáková nádivka
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Těstoviny se špenátem
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…