RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži
Vepřové plátky pana nadlesního
Plněné vepřové plátky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)
no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D
Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)
Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)
I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.
Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle Rychlá a jednoduchá příprava.
Výborné! Moc nám chutnalo.
Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré
Je to opravdu mnamka moc chválím
Výborné, zajímavá nasládlá chuť.
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Hermelínové brambory
Rychlá zelňačka III.
Poctivá zelňačka
Smradlavoučká topinka
Boršč III.
Rajská omáčka z džusu
Mrkvový krém
Filet z candáta se šťouchaným…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci