• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové plátky na medu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové plátky na medu

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové plátky na medu
Vepřové plátky na medu
Vepřové plátky na medu
Vepřové plátky na medu
Vepřové plátky na medu
Vepřové plátky na medu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
  • Marináda
    • 1
      stroužek česnek
    • 50
      ml sojová omáčka
    • 0,50
      lžička zázvor - mletý
    • 50
      ml med
    • 2
      lžíce cukr
    • rostlinný olej
    • 500
      g vepřová kýta

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na tenké plátky a z utřeného česneku a všech dalších ingrediencí připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do misky a necháme 8 hodin odležet.

RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso

2
Pak je na oleji opékáme a potíráme zbylou marinádou. Chutnají s vařenou rýží a zeleninovou oblohou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Vepřový plátek s listovým špenátem

Vepřový plátek s listovým špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anevanu | 4. 9. 2015 13:10

    Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)

  • cypeace | 21. 12. 2013 10:32

    no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D

  • Sunmay | 21. 4. 2011 17:35

    Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)

  • Anett | 21. 3. 2011 10:46

    Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)

  • Eva Hromádka | 7. 11. 2009 13:33

    I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.

  • Daniela Barvínková | 24. 8. 2009 20:14

    Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.

  • Alena | 19. 10. 2007 15:54

    Výborné! Moc nám chutnalo.

  • Jan Eliáš | 15. 1. 2006 14:08

    Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré

  • veronika | 4. 11. 2005 03:44

    Je to opravdu mnamka moc chválím

  • Gábina | 31. 7. 2005 15:19

    Výborné, zajímavá nasládlá chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Med Rostlinný olej Sojová omáčka Vepřová kýta Zázvor - mletý

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Perníčky V.

Perníčky V.

Svařené víno

Svařené víno

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
18
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
17
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
16
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
14
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky na česneku se špenátovo-sýrovou omáčkou
Vepřové plátky na česneku se špenátovo…
Vepřové plátky pana nadlesního
Vepřové plátky pana nadlesního
Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Vepřové plátky s šunkovými závitky
Vepřové plátky s šunkovými závitky
  • Recepty.cz
  • Vepřové plátky na medu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact