RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži
Vepřové plátky pana nadlesního
Plněné vepřové plátky
Vepřový plátek s listovým špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá chuť doplnila jsem zeleninovým salátem O:-)
no vono když se tam nedá ten med tak to zas tak nasládlé není :-| :-| :-| :-D :-D
Dobré, doporučuji přidat trochu chilli nebo nějakou ostřejší paprikovou pastu (sambal oelek)
Hm, zajímavý receptík, hned o víkendu vyzkouším, může to být mňamka 8-)
I mně chutnalo. Dala jsem "živý" zázvor a protože jsem měla otevřené bílé víno, tak jsem ho dala trošku i do marinády.
Výborné ! Křehké a nasládlé masíčko ... s rýží a mraženou zeleninkou podušenou na másle :) Rychlá a jednoduchá příprava.
Výborné! Moc nám chutnalo.
Je to opravdu výborné , takové nasládlé..........K rýži jsem akorát přidal ananas a bylo to takové šťavnaté................opravdu dobré
Je to opravdu mnamka moc chválím
Výborné, zajímavá nasládlá chuť.
Čočka po orientálsku
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Pařížské rohlíčky II.
Staročeský guláš
Babiččina pomazánka
Olivová pomazánka
Masový vývar s petrželovými noky
Banánový chlebíček s kokosem
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…