• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nudličky zase jinak

autor: Janinka005
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nudličky zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika 1-2
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce povidla
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička polosladká sojová omáčka
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kousky, papriku na nudličky, posolíme, připdáme sójovou omáčku a pepř, dáme do hrnce s olejem a restujeme vše dohromady 2-3 minuty.
2
Pak přidáme povidla, pořádně rozmícháme a přidáme jogurt. Restujeme další 2 minutky, podlejeme trochou vody a dusíme.
3
Jak je maso měkké, zahustíme šťávu a podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:33

    Ještě pro paní Romanu.Když jsem to odstavila,přidala jsem jogurt a povidla,tak jsem to důkladně rozmíchala a nechala povařit a potom jsem přidala tu jíšku,opravdu se nic nestalo.Vím od syna kuchaře,že zakysaná smetana,ochucený kopr v sladkokyselém nálevu,ocet samotný se rád sráží a proto se má buď nechat na pokojovou teplotu,já to řeším,že to dám na pár vteřinek do mikrovlnky a je to v pohodě,ale jogurt bych jen nechala stát něakou hodinku na lince,aby nebyl studený.Snad vám to pomůže.Jana

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:28

    Vynikající jídlo,vyzkošeno,snězeno.Nebyl ani žáden problém se sražením omáčky.Akorát já mám s kýtou špatné zkušenosti s tvrdostí,tak jsem pro každý případ směs masa a papriky dala na pár minut do tlkakového hrnce,potom jen přidala jogurt a povidla a bylo to opravdu moc dobré.Povidla a jogurt omáčku mírně zahustily,tak jsem jen malinko zaprášila tmavou jíškou a podávala s bramborem.Vynikající a dávám za jedna.Jana

  • Jana Remková | 18. 3. 2008 10:28

    Leni,povidla jsou fakt výborná,zkuste si najít tady Lechotickou (švestkovou,nebo povidlovou)přesně nevím,omáčku a vyzkoušejte.Tam je tato omáčkadokonce s uzeným a vynikající!!! Jana

  • Marsi | 8. 3. 2008 12:55

    Romanko,jogurtu se vubec nebojte,nemel by se srazit a v jidle je moc dobry,aby se nesrazila smetana,musite do ni pred pridanim do jidla dat trochu te teple tekutiny z toho jidla,napr.stavy nebo omacky,promichat a pak to teprve vlit do hrnce.

  • Romana | 7. 3. 2008 21:39

    Ivano a to jídlo jste i s jogurtem povařila? Několik minut dusila? Já jsem jednou přidala do jídla zakysanou smetanu. Pár vteřin jsem ji nechala v jídle povařit a výsledek katastrofa. Proto se ještě jednou ptám. Někdo říká jogurt a zakysanou smetanu nevařit, paní Jana Nováková, autorka receptu píše. Neudělá to vůbec nic. Může mi někdo poradit, kde dělám chybu, že se mi to srazí? Anebo je někde jinde finta a autorka receptu to nenapsala? Děkuji.

  • ivana | 7. 3. 2008 17:13

    Tak jsem to fakt dnes zkusila uvařit k obědu. Moc jsem tomu nevěřila a v lednici jsem měla pro jistotu nachystaný sýr na smažení, kdyby náhodou to nevyšlo. Musím říct, že mně to příjemně překvapilo. Přidala jsem půl lžíce povidel a jednu lžíci jogurtu navíc a fakt to bylo dobré. Dávám 1

  • ivana | 7. 3. 2008 13:10

    To je tak záhadná kombinace, že fakt nevím. No, vyzkouším to a napíšu.

  • Jana Nováková | 7. 3. 2008 07:32

    Neudělá to vůbec nic :-) Určitě se nesrazí, pěkně se rozpustí :-)

  • Romana | 6. 3. 2008 17:09

    Jsem začínající kuchařka, proto vařím přesně podle receptu. Bohužel někteří pisatele své recepty píši jen pro zkušené kuchaře. Mám strach z jogurtu. V receptu se píše, že přidáme jogurt, restujeme další 2 minuty, podlejeme vodou a ještě dusíme. Dusit znamená, že jídlo vře. A co to udělá s jogurtem. Nesrazí se? Děkuji za vysvětlení a poučení.

  • ladislav | 6. 3. 2008 13:20

    Zkusil jsem včera a dobrý to bylo. Dá se to.

  • lenka | 5. 3. 2008 20:43

    Vepřové a povidla?No,nějak mi to nejde dohromady,ale zkusím to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Mouka Olej Paprika Pepř mletý Polosladká sojová omáčka Povidla Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná perníková buchta

Jemná perníková buchta

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Koláčky

Koláčky

Jarní ředkvičková pochoutka

Jarní ředkvičková pochoutka

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Linecký koláč mlsného manžela

Linecký koláč mlsného manžela

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

80
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
61
Ředkvičkové suflé s bramborem
Ředkvičkové suflé s…
57
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact