• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nudličky zase jinak

autor: Janinka005
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nudličky zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta nebo kotlety
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika 1-2
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce povidla
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      lžička polosladká sojová omáčka
    • mouka nebo hotová jíška na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kousky, papriku na nudličky, posolíme, připdáme sójovou omáčku a pepř, dáme do hrnce s olejem a restujeme vše dohromady 2-3 minuty.
2
Pak přidáme povidla, pořádně rozmícháme a přidáme jogurt. Restujeme další 2 minutky, podlejeme trochou vody a dusíme.
3
Jak je maso měkké, zahustíme šťávu a podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček zase jinak

Bůček zase jinak

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:33

    Ještě pro paní Romanu.Když jsem to odstavila,přidala jsem jogurt a povidla,tak jsem to důkladně rozmíchala a nechala povařit a potom jsem přidala tu jíšku,opravdu se nic nestalo.Vím od syna kuchaře,že zakysaná smetana,ochucený kopr v sladkokyselém nálevu,ocet samotný se rád sráží a proto se má buď nechat na pokojovou teplotu,já to řeším,že to dám na pár vteřinek do mikrovlnky a je to v pohodě,ale jogurt bych jen nechala stát něakou hodinku na lince,aby nebyl studený.Snad vám to pomůže.Jana

  • Jana Remková | 31. 3. 2008 12:28

    Vynikající jídlo,vyzkošeno,snězeno.Nebyl ani žáden problém se sražením omáčky.Akorát já mám s kýtou špatné zkušenosti s tvrdostí,tak jsem pro každý případ směs masa a papriky dala na pár minut do tlkakového hrnce,potom jen přidala jogurt a povidla a bylo to opravdu moc dobré.Povidla a jogurt omáčku mírně zahustily,tak jsem jen malinko zaprášila tmavou jíškou a podávala s bramborem.Vynikající a dávám za jedna.Jana

  • Jana Remková | 18. 3. 2008 10:28

    Leni,povidla jsou fakt výborná,zkuste si najít tady Lechotickou (švestkovou,nebo povidlovou)přesně nevím,omáčku a vyzkoušejte.Tam je tato omáčkadokonce s uzeným a vynikající!!! Jana

  • Marsi | 8. 3. 2008 12:55

    Romanko,jogurtu se vubec nebojte,nemel by se srazit a v jidle je moc dobry,aby se nesrazila smetana,musite do ni pred pridanim do jidla dat trochu te teple tekutiny z toho jidla,napr.stavy nebo omacky,promichat a pak to teprve vlit do hrnce.

  • Romana | 7. 3. 2008 21:39

    Ivano a to jídlo jste i s jogurtem povařila? Několik minut dusila? Já jsem jednou přidala do jídla zakysanou smetanu. Pár vteřin jsem ji nechala v jídle povařit a výsledek katastrofa. Proto se ještě jednou ptám. Někdo říká jogurt a zakysanou smetanu nevařit, paní Jana Nováková, autorka receptu píše. Neudělá to vůbec nic. Může mi někdo poradit, kde dělám chybu, že se mi to srazí? Anebo je někde jinde finta a autorka receptu to nenapsala? Děkuji.

  • ivana | 7. 3. 2008 17:13

    Tak jsem to fakt dnes zkusila uvařit k obědu. Moc jsem tomu nevěřila a v lednici jsem měla pro jistotu nachystaný sýr na smažení, kdyby náhodou to nevyšlo. Musím říct, že mně to příjemně překvapilo. Přidala jsem půl lžíce povidel a jednu lžíci jogurtu navíc a fakt to bylo dobré. Dávám 1

  • ivana | 7. 3. 2008 13:10

    To je tak záhadná kombinace, že fakt nevím. No, vyzkouším to a napíšu.

  • Jana Nováková | 7. 3. 2008 07:32

    Neudělá to vůbec nic :-) Určitě se nesrazí, pěkně se rozpustí :-)

  • Romana | 6. 3. 2008 17:09

    Jsem začínající kuchařka, proto vařím přesně podle receptu. Bohužel někteří pisatele své recepty píši jen pro zkušené kuchaře. Mám strach z jogurtu. V receptu se píše, že přidáme jogurt, restujeme další 2 minuty, podlejeme vodou a ještě dusíme. Dusit znamená, že jídlo vře. A co to udělá s jogurtem. Nesrazí se? Děkuji za vysvětlení a poučení.

  • ladislav | 6. 3. 2008 13:20

    Zkusil jsem včera a dobrý to bylo. Dá se to.

  • lenka | 5. 3. 2008 20:43

    Vepřové a povidla?No,nějak mi to nejde dohromady,ale zkusím to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Mouka Olej Paprika Pepř mletý Polosladká sojová omáčka Povidla Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šalamounské řezy

Šalamounské řezy

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Babské kuře

Babské kuře

Mušle

Mušle

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

110
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
87
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
66
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
44
Pečený losos v bylinkovo-parmazánové krustě
Pečený losos v bylinkovo…
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Burešová přiznala trauma z natáčení ZOO: Nutili ji sbírat živou tarantuli!

Burešová přiznala trauma z natáčení ZOO: Nutili ji sbírat živou tarantuli!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Další doporučené recepty:

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové panenky se šunkou
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Vepřové plátky / nudličky na václavkách
  • Recepty.cz
  • Vepřové nudličky zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact