• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso -libové nebo maso drůbeží
    • 250
      g celer očištěný
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička rajský protlak
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1,50
      dl zakysaná smetana
    • petržel zelená

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme kostičky masa a osmažíme, k masu ještě dáme protlak a hořčici, promícháme, osolíme, opepříme pak přilijeme vodu(víno)a necháme dusit téměř do měkka.
2
Přidáme pokrájený celer na malé hranolky a spolu s masem dodusíme. Dle potřeby podléváme. Nakonec rozmícháme hladkou mouku v zakysané smetaně, vlijeme do hrnce s masem a celerem, promícháme, necháme přejít varem.
3
Podáváme ozdobené petrželkou například s brambory nebo toustem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna Vargová | 27. 11. 2016 12:45

    Výborný oběd,děkuji.

  • Milda | 9. 5. 2016 18:11

    Skvele 8-)

  • L. Rachmanova | 21. 10. 2015 13:43

    Pouzila jsem kruti maso, bylo to bezvadne.

  • Vlaďka | 17. 11. 2014 08:18

    Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.

  • Vlaďka | 17. 11. 2014 08:16

    Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.

  • Libuše Potrová | 7. 12. 2012 10:10

    Vařila jsem ze steheních řízků a moc nám ragů chutnalo,ikdyž jsem úplně zapoměla na hořčici a všimla si jí až teď.Příjemná změna v našem jídelníčku. :-))

  • Marjanková | 29. 5. 2012 19:45

    Vyzkoušejte ragů s rýží jako my, výborně k němu pasovala.

  • fanča | 12. 12. 2011 13:43

    výborné :-))

  • micka | 14. 10. 2011 06:59

    1 za skvele jidlo, dik :-*

  • Trtkova Monika | 9. 9. 2011 06:58

    Ragu bylo uzasne, stava z nej jeste lepsi. Koupila jsem k nemu bramborove noky a jdu najit dalsi dobrotu na dnesni veceri.

  • Simiana | 29. 7. 2011 10:33

    vyborne a chutnalo i rodicum,diky

  • Věrka | 30. 6. 2011 17:37

    Posílám velkou pochvalu, dělala jsem minulý týden z libové krkovičky a moc jsme si pochutnali. Ragú má výbornou jemně nakyslou chuť

  • Ščučková | 9. 5. 2011 20:00

    Jeden z receptů,kdy i děti s chutí snědí zeleninu.Připravovala jsem ragú z krůtího masa a nemělo chybu.Příloha byla rýže,klidně by šly i těstoviny.

  • Matějka | 27. 2. 2011 19:25

    Kam na ty dobroty chodíte?Po zapečeném celeru s uzeným nemám strach vyzkoušet i tohle!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hladká mouka Hořčice Petržel Rajský protlak Rostlinný olej Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

111
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
41
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
25
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
21
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Vepřové na zázvoru s hruškou - minutka
Vepřové na zázvoru s hruškou - minutka
Vepřové na zelenině
Vepřové na zelenině
Vepřové námořnické maso
Vepřové námořnické maso
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky na žampionech
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky s kaštany a rozmarýnem
Vepřové nudličky zase jinak
Vepřové nudličky zase jinak
  • Recepty.cz
  • Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact