Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme kostičky masa a osmažíme, k masu ještě dáme protlak a hořčici, promícháme, osolíme, opepříme pak přilijeme vodu(víno)a necháme dusit téměř do měkka.
2
Přidáme pokrájený celer na malé hranolky a spolu s masem dodusíme. Dle potřeby podléváme. Nakonec rozmícháme hladkou mouku v zakysané smetaně, vlijeme do hrnce s masem a celerem, promícháme, necháme přejít varem.
3
Podáváme ozdobené petrželkou například s brambory nebo toustem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna Vargová
|27. 11. 2016 12:45
Výborný oběd,děkuji.
Milda
|9. 5. 2016 18:11
Skvele 8-)
L. Rachmanova
|21. 10. 2015 13:43
Pouzila jsem kruti maso, bylo to bezvadne.
Vlaďka
|17. 11. 2014 08:18
Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.
Vlaďka
|17. 11. 2014 08:16
Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.
Libuše Potrová
|7. 12. 2012 10:10
Vařila jsem ze steheních řízků a moc nám ragů chutnalo,ikdyž jsem úplně zapoměla na hořčici a všimla si jí až teď.Příjemná změna v našem jídelníčku. :-))
Marjanková
|29. 5. 2012 19:45
Vyzkoušejte ragů s rýží jako my, výborně k němu pasovala.
fanča
|12. 12. 2011 13:43
výborné :-))
micka
|14. 10. 2011 06:59
1 za skvele jidlo, dik :-*
Trtkova Monika
|9. 9. 2011 06:58
Ragu bylo uzasne, stava z nej jeste lepsi. Koupila jsem k nemu bramborove noky a jdu najit dalsi dobrotu na dnesni veceri.
Simiana
|29. 7. 2011 10:33
vyborne a chutnalo i rodicum,diky
Věrka
|30. 6. 2011 17:37
Posílám velkou pochvalu, dělala jsem minulý týden z libové krkovičky a moc jsme si pochutnali. Ragú má výbornou jemně nakyslou chuť
Ščučková
|9. 5. 2011 20:00
Jeden z receptů,kdy i děti s chutí snědí zeleninu.Připravovala jsem ragú z krůtího masa a nemělo chybu.Příloha byla rýže,klidně by šly i těstoviny.
Matějka
|27. 2. 2011 19:25
Kam na ty dobroty chodíte?Po zapečeném celeru s uzeným nemám strach vyzkoušet i tohle!